EHEDG Guidelines
EHEDG & 3-A

 

Harmonizacija EHEDG vodiča i 3-A standarda

Da bi se povećala bezbednost hrane pomoću promocije higijene u toku procesa proizvodnje i obrade hrane , EHEDG i Američka 3-A organizacija za sanitarne standarde imaju zajednički cilj i sličnu misiju. Obe organizacije razmenjuju nacrte vodiča, standarde pregledaju i komentarišu stručnjaci pre idavanja. Najskorije izdanje EHEDG rečnika rađeno je u saradnji sa 3-A I može se preuzeti iz sekcije Besplatni radovi.

Matriks

Sadržaj svih EHEDG vodiča je prošao kroz proces unakrsne referencije sa sadržajem iz 3-A Standard Ink. i napravljen je zajedničkii rezime u  matrriks dostupan za preuzimanje (XLS).

Besplatni radovi

EHEDG radne grupe izdale su razne radove koji su dostupni za besplatno preuzimanje kao što su pozicioni radovi i vodič Dok. 8 o osnovnim zahtevima za higijenski dizajn.

Više informacija.

Vodiči

Uverenost u kvalitet i bezbednost je esencijalna potreba za kontinuiranu reputaciju prehrambenih proizvoda (namirnica). Ispravan higijenski dizajn i održavanje sistema za prehrambenu proizvodnju su preduslovi da bi se ispunili ovi zahtevi.

Da bi se pomoglo industriji oko ovih pitanja, EHEDG udruženje je napravilo i izdalo  razne, praktične vodiče o adekvatnom higijenskom dizajnu u različitim oblastima korišćenja opreme prehrambene proizvodnje i mašina, kao i infrastrukturi prehrambene proizvodnje. Dostupni naslovi su dole navedeni, dok su drugi trenutno u izradi da bi se upotpunila EHEDG serija vodiča.

Sledeća lista vodiča se regularno ažurira i dopunjuje novim dokumentima u različitim jezičkim verzijama. Može se koristiti funkcija pretraživanja da bi se našle ključne reči u naslovu vodiča. Dalje informacije o pojedinačnom sadržaju u vodičima otvaraju se klikom na selektovani naslov.

Preuzimanje vodiča i traženje informacija

 

NAPOMENA: Reprodukcija i dalja distribucija EHEDG vodiča strogo je zabranjena! Svi preuzeti ili kupljeni dokumenti su namenjeni za korišćenje samo od strane EHEDG članova ili kupcima vodiča.

Language:
Search:
Doc. Title