Ordering Guidelines
EHEDG & 3-A

 

Harmonizacija EHEDG vodiča i 3-A standarda

Da bi se povećala bezbednost hrane pomoću promocije higijene u toku procesa proizvodnje i obrade hrane , EHEDG i Američka 3-A organizacija za sanitarne standarde imaju zajednički cilj i sličnu misiju. Obe organizacije razmenjuju nacrte vodiča, standarde pregledaju i komentarišu stručnjaci pre idavanja. Najskorije izdanje EHEDG rečnika rađeno je u saradnji sa 3-A I može se preuzeti iz sekcije Besplatni radovi.

Matriks

Sadržaj svih EHEDG vodiča je prošao kroz proces unakrsne referencije sa sadržajem iz 3-A Standard Ink. i napravljen je zajedničkii rezime u  matrriks dostupan za preuzimanje (XLS).

Besplatni radovi

EHEDG radne grupe izdale su razne radove koji su dostupni za besplatno preuzimanje kao što su pozicioni radovi i vodič Dok. 8 o osnovnim zahtevima za higijenski dizajn.

Više informacija.

Preuzimanje i naručivanje informacija

  • EHEDG članovi instituta i kompanija imaju pristup svim vodičima na svim jezicima za besplatno preuzimanje (PDF fajlovi) nakon što se uloguju. Molimo vas kontaktirajte EHEDG Sekretarijat u slučaju da postoje log-in podaci nepoznatih kompanija ili instituta.
  • Kod pojedinačnog EHEDG članstva postoji 50 % popusta kada se kupuju vodiči sa veb prodavnice u iznosu od 59.50 EUR po dokumentu. Imajte u vidu da se podaci o pojedinačnom EHEDG članstvu čuvaju u sistemu “prodavnice” i popust će automatski biti uključen nakon odjavljivanja.
  • Oni koji nemaju članstvo mogu naručiti EHEDG vodiče sa veb prodavnice, bez popusta u iznosu od 119 EUR po dokumentu.

NAPOMENA: Reprodukcija i dalja distribucija EHEDG vodiča strogo je zabranjena! Svi dokumenti koji su preuzeti ili kupljeni namenjeni su isklučivo za korišćenje EHEDG članova ili kupca vodiča.

 

EHEDG Guideline-Webshop at VDMA